Bestyrelsen
Klubbens historie

Poulstrup Vrejlev Sport 81, som er foreningens fulde navn, blev stiftet af en gruppe forældre til 14 sandkassespillere i april 1981. Initiativtagere var Vagn Hansen og Regner Borrisholt.

Foreningens mangeårige formand Ib Nielsen kom med i bestyrelsen i 1982. Foreningens start var, ifølge Vagn Hansen, en protest imod at al aktivitet efterhånden blev flyttet fra Poulstrup til Serritslev på det tidspunkt, hvorfor den idrætsaktive del af beboerne i Poulstrup enten ikke dyrkede idræt, eller måtte søge andre steder hen.

Allerede året efter var der 60 aktive, og der blev tilbudt trimvolley, badminton, håndbold, fodbold og gymnastik.
Samlingspunktet var skolens omklædnings- og gymnastiksal. Efterhånden som foreningen voksede, blev behovet for mere plads påkrævet. Der blev søgt ombåde klublokaler og ekstra baner. Alt blev imidlertid afslået, da der jo var foreningslokaler og baner i den sydlige del af byen.
Derfor bestemte man selv at anlægge de nye bane øst for skoven.
Den blev lavet ved hjælp af frivillig arbejdskraft og banklån til at købe jord for. Samtidig blev Poulstrup og Omegns Idrætsfond stiftet til at stå for driften.
Den nye bane blev indviet i 1985. Omkring samtidigt indså PSI at man havde tabt " slaget om Poulstrup " og de solgte klubhuset til Hjørring kommune, hvorefter rideklubben fik lokaler der.

Foreningens vinteraktiviteter foregik stadig i gymnastiksalen samt i henholdsvis Tårshallen og Lundergårdshallen.
Hver år sendte bestyrelsen ansøgning til kommunen om oprettelse af halfaciliteter i Poulstrup, men først da en arbejdsgruppe med repræsentanter fra alle foreninger satte sig sammen i 1989 kom der skred i sagen.
Borgerne var velvillige og så måtte kommunen til sidst bøje sig.
Glæden var stor da hallen stod færdig i efteråret 1990. Virkningen udeblev ikke. På et tidspunkt var foreningens medlemstal oppe på 500.

De gode forhold trak og trækker stadig medlemmer til. Samtidig er foreningen kendt for at fremme det gode kammeratskab, som fra starten var hjørnestenen i foreningen, og medvirkende til at nogle har været med fra ungdomsårene til old boys, og nu selv har børn på ungdomsholdene.

( Med stor hjælp fra Henrik Hansen & Ib Nielsen ).
Poulstrup Vrejlev Sport 81 | Poulstrup Skolevej 5 | 9760 Vrå | Tlf.: +45 22307702 | pv81@outlook.dk